Wittebrug Škoda nieuwe sponsorpartner

28/5/2024

Er gebeuren interessante dingen: Wittebrug Škoda is sub-sponsor van ToerFietsClub (TFC) Noordwijk geworden. Deze verbinding biedt de mogelijkheid om onze club verder te ontwikkelen en onze doelen te behalen. Wittebrug is een onderdeel van een sterke autogroep. Zij staan bekend als een top-10 dealerorganisatie. Wij zijn dan ook trots om met hen samen te werken en hun visie en waarden te delen.

Sponsorpartners zijn belangrijk voor onze vereniging en voor de breedtesport in het algemeen.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Wittebrug en bedanken hen voor hun vertrouwen in ons. Samen gaan we voor een mooie toekomst vol mogelijkheden en kansen om wederzijds waarden uit het partnerschap te creëren.

Wittebrug kennen we al van de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Lancia, Hyundai, Peugeot, Opel, DS Automobiles, Citroën, Lancia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug. Het bedrijf opereert vanuit 19 vestigingen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Westland en Rijnmond.

De band tussen Škoda en de wielersport is sterk. En de reden daarvoor is simpel. In 1895 startte Škoda namelijk met het produceren van… fietsen! Inmiddels is zij uitgegroeid tot een van de grootste automerken ter wereld, maar de liefde voor de fiets is nooit verdwenen. Daarom is Škoda sinds 2004 aan de Tour de France verbonden als officiële autopartner en sponsor van de Groene Trui. Ook La Vuelta en meerdere klassiekers zoals Parijs- Roubaix en Luik-Bastenaken- Luik kunnen rekenen op de support van Škoda. En is Škoda trotse partner van Nederlands meest succesvolle wielerploeg; Team Visma | Lease a Bike.

Nogmaals, van harte welkom, Wittebrug Škoda. Samen maken we een positieve impact!

Sponsorschap Zilveren Kruis

Per 31 mei 2024 eindigt na 35 jaar het partnerschap met hoofdsponsor Zilveren Kruis. Zilveren Kruis heeft haar marketingbeleid herzien. Wij zijn dankbaar voor de langdurige relatie met Zilveren Kruis en de mensen achter het bedrijf.

In december 2018 is de naam ToerFietsClub Zilveren Kruis opgehouden te bestaan. Dat viel samen met de omslag van club naar een vereniging, een rechtspersoon. De nieuwe benaming werd ToerFietsClub (TFC) Noordwijk.

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB)

De exclusieve uiting op het verenigingstenue valt nu toe aan Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB), de nieuwe hoofdsponsor. In de webshop was de mutatie al volledig doorgevoerd. SAB is een samenwerkingsverband van verschillende apotheken in de Duin- en Bollenstreek. Net zoals wij als fietsclub een samenwerking zijn van fanatieke fietsliefhebbers. Samen gaan we voor gezondheid, vitaliteit en sportiviteit. Een perfecte match dus!

ONZE PARTNERS