Welcom Noordwijk, sponsorpartner

6/7/2024

Wij zijn blij met onze nieuwe sponsorpartner: Welcom Noordwijk, dé plek voor al je telecommunicatie vragen en oplossingen. Bij Welcom staat service en persoonlijke aandacht voorop. In de wereld van vandaag is mobiele telefonie en sociale media niet meer weg te denken uit ons leven. Het is mede een manier om in contact te blijven met vrienden en familie, maar ook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en trends.

Bij Welcom begrijpen ze het belang van goede telecommunicatie. Met een goed werkende telefoon, internetverbinding en applicaties kom je verder.

Daarnaast zijn er ook diverse handige apps die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je route te plannen, interessante fietsroutes te ontdekken of te registeren. Denk aan wat de ClubApp Cyql en ook Strava voor ons betekenen.

Welcom kan je voorzien van persoonlijk advies en de beste oplossingen op maat.

Dus als je op zoek bent naar een smartphone, tablet of Apple MacBook, goede provider voor je mobiele abonnement, internet en TV, reparatie of oplossingen voor je telecommunicatie vraagstukken, dan ben je bij Welcom aan het juiste adres. Een team van professionals staat voor je klaar om je te helpen met al je wensen en behoeften. Bespaar iedere maand veel geld door te kiezen voor de juiste combinatie van producten en geniet van de beste service.

Samen delen we de passie voor innovatie. Met Welcom als sponsorpartner kunnen we ons nog meer focussen op wat we het liefst doen, namelijk samen fietsen en genieten van de natuur en gezellige momenten. Het verbindt ons en zorgt voor een unieke dynamiek.

Schitterend dat Welcom Noordwijk voor ons als fietsclub in support is. We zien uit naar een vruchtbaar partnerschap!

www.welcomnoordwijk.nl voor meer informatie

ONZE PARTNERS