Mobiele hangplek voor racefietsen

3/6/2024

ToerFietsClub (TFC) Noordwijk heeft twee Rally Stands aangeschaft. Het fietsenrek is ideaal voor het korte tijd stallen van onze fietsen tijdens vooral meerdaagse fietstochten en evenementen. De Rally Stand kan in enkele seconden worden opgezet en biedt plaats aan maximaal 12 fietsen, die elk aan het zadel worden opgehangen. Een unieke, in hoogte verstelbare middenkolom voorkomt doorzakken onder zware belasting. Goed geregeld dus: alle velo's bij elkaar, geen fietsen tegen de eigendommen van anderen.

Topeak Rally Stands

"We zijn erg blij met de beschikbaarheid van de Topeak Rally Stands," aldus voorzitter van TFC Noordwijk, Piet Groen. "Het is belangrijk dat we als fietsers ons steentje bijdragen aan veiligheid en verantwoordelijkheid op en langs de weg. Met deze fietsrekken laten we zien dat we goed georganiseerd te werk gaan tijdens de langere clubritten".

Het fietsenrek is niet alleen functioneel, maar ook erg handig in gebruik. Het kan worden opgezet zonder gereedschap en kan gemakkelijk worden opgeborgen in de volgwagen of bewaarplaats. Daarnaast is het ook nog eens een mooie toevoeging aan onze uitrusting tijdens evenementen en toertochten.

We zijn trots op onze sponsorpartners, die dit mogelijk hebben gemaakt en we hopen dat andere fietsclubs ons voorbeeld zullen volgen. Laten we met zijn allen zorgen voor meer positief nieuws in de wielersport!

ONZE PARTNERS