Meerdaags(4) fietsevenement

8/6/2024

ToerFietsClub (TFC) Noordwijk's Meerdaagse 2024 zit er weer op. We zijn allemaal weer veilig thuis, na 500 km fietsen. De eenentwintig deelnemers, het weer, het logeeradres, de routes, de maaltijden, het was in één woord geweldig. Terugkijkend op vier fantastische dagen namen we in Zwolle met een voldaan gevoel afscheid van elkaar.

Een 4-daagse fietsreis vol nieuwe ervaringen, gezelligheid en sportiviteit in een prachtige omgeving. Dàt is onze reis geweest! Leden van ToerFietsClub (TFC) Noordwijk hebben dé perfecte uitdaging beleefd. Een meerdaagse fietstocht door Drenthe en Overijssel, een stukje Duitsland inbegrepen, is zeker een prestatie.

Tijdens de ritten zijn de gemeenten Zwolle, Staphorst, Westerveld, Meppel, Dalfsen, De Wolden, Hardenberg en Hoogeveen doorkruist. Echter ook Dinkelland, Tubbergen, Twenterand en Ommen. Het verkeer in deze provincies lijkt minder intensief, heel anders dan in de Randstad.

Dit jaar organiseerden we het evenement voor de 31ste keer. Op 5 juni jl. vertrokken we vanuit Zwolle en lieten we onze auto's achter. Gedurende het evenement ontdekten we ieder voor zich èn samen de mooiste plekjes en natuurgebieden in dit deel van Nederland.

De Meerdaagse Commissie heeft vakantiehuisjes gereserveerd zodat we van alle gemakken waren voorzien. Tijdens ons verblijf in Rheezerveen maakten we twee interessante, lange fietstochten. Op de laatste dag stond er een afsluitende lunch in Zwolle op het programma, voordat we vol energie en mooie herinneringen weer huiswaarts keerden.

In de hal van het hotel bedankten we de organisatie, onze begeleiders èn elkaar voor de zeer geslaagde Meerdaagse 2024. De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn er al!

ONZE PARTNERS